Skip to main content

Hi, Actors!

Hi Actors

Beste artiest

Option Media heeft ervoor gekozen om over te schakelen naar een nieuw softwarepakket voor het beheer van onze stemmendatabank, we hebben gekozen voor het platform van In The Picture.

ITP heeft een zeer uitgebreide databank waarop iedereen zich kan inschrijven en wij zullen hierin ons eigen platform beheren.

Om deze databank in de toekomst ten volle te kunnen benutten en om ook helemaal in orde te zijn met de nieuwe wetten omtrent privacy (GDPR), hebben we beslist om met een schone lei te beginnen.

Concreet wil dit zeggen dat indien uw gegevens reeds geregistreerd stonden in onze huidige Cotcloud databank, dan vragen wij u om via deze link het intake-formulier in te vullen.

 

Zo maakt u een online profiel aan dat u volledig zelf kan aanpassen en vooral up to date kan houden met recente samples, pasfoto en/of video’s.

Indien we in de toekomst castings organiseren, zal u ook via dit platform kunnen inschrijven. Het platform biedt ons heel wat mogelijkheden en daarom willen we graag eind mei de volledige overstap maken.    

Wij hopen (erop) dat we uw gegevens binnenkort terugvinden op ons nieuw platform, want dan wil dit ook zeggen dat wij uw gegevens mogen blijven gebruiken en dit in kader van de nieuwe GDPR-wet.

Geen online profiel via In The Picture zou kunnen betekenen dat we uw gegevens niet langer kunnen bewaren. Dat zou spijtig zijn. 😉

Mochten er nog vragen zijn, dan kan u ons via casting@optionmedia.tv contacteren, of via Lenni op onze vaste lijn: 015 28 73 00

 

Tot snel

Het team van Option Media